Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Sanytol, desinfioinnin asiantuntija

SANYTOL auttaa pitämään kodin siistinä ja terveellisenä. Se on desinfioinnin ja puhdistuksen asiantuntija jo yli 20 vuotta yhä uudistuvalla valikoimallaan tuotteita, jotka on tarkoitettu kodin, vaatteiden ja käsien hygienian hoitoon.

Asiantuntijuus palveluksessanne

Kaikki alkoi vuonna 1994 kun muutamat desinfioinnin ammattilaiset sairaalamaailmasta alkoivat tekemään yhteistyötä ja kehittävät SANYTOL -tuotemerkin. Se lanseerattiin markkinoille esitellen 5 tuotetta, jotka vastasivat kuluttajien odotuksiin terveydestä ja turvallisuudesta. Koska nämä tuotteet eivät sisällä kloorivalkaisuaineita, ne ovat taatusti turvallisia ja terveellisiä koko perheelle.

Siitä lähtien SANYTOL on jatkanut innovaatiokehitystä voidakseen tarjota koko ajan tehokkaampia ja yhä paremmin kuluttajien tarpeisiin vastaavia tuotteita. 

Nykyisin SANYTOL tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ja käytännöllisiä ratkaisuja siivoukseen ja desinfiointiin: Vaatteiden desinfiointiaineesta kylpyhuoneen puhdistusaineeseen ja keittiön rasvanpoistoaineesta käsidesiin. Voitte aivan varmasti löytää tuotteen, joka parhaiten vastaa omiin tarpeisiinne, varsinkin kun tuoteperhe kasvaa jatkuvasti.

SANYTOL on jatkanut innovaatiokehitystä voidakseen tarjota koko ajan tehokkaampia ja yhä paremmin kuluttajien tarpeisiin vastaavia tuotteita.