Sanytol-takuu

Terveys

Kuluttajien terveys on alusta asti ollut SANYTOL -tuotteiden keskiössä.
06_icon-2c

Eliminoi mikrobeja

Suurin osa SANYTOL-tuotteista eliminoi 99,9% bakteereista, sienistä ja viruksista ja suojaa näin terveyttämme

Siivous ei ole sama kuin desinfiointi. Itse asiassa perinteiset puhdistusaineet poistavat näkyvän lian mutta eivät näkymätöntä: mikrobeja. Tästä syystä SANYTOL on tarjonnut jo 20 vuoden ajan tuotteita, jotka eliminoivat bakteerit, sienet ja virukset eri pinnoilta, vaatteista ja käsistä. Maksimiteho terveellisen elinympäristön luomiseksi!

03_icon-2c

Dermatologisesti testattu

Voitte löytää SANYTOL-valikoimasta tuotteita, jotka ovat dermatologisesti testattuja, kuten Sanytol Monikäyttöinen Puhdistus- ja Desinfiointiaine, Sanytol Puhdistus- ja desinfiointiaine Lattiat ja Pinnat sekä Sanytol Monikäyttöinen desinfiointipyyhe.
02_icon-2c

Ilman kloorivalkaisua

Koska SANYTOL-tuotteet eivät sisällä kloorivalkaisuaineita, ne eivät muuta vaatteiden väriä, eivät tahraa kankaita ja ovat hellävaraisia pestäville pinnoille. Toisin kuin klooria sisältävät tuotteet, ne eivät kaasuunnu yhdistyessään muihin tuotteisiin eivätkä menetä pesutehoaan korkeissa lämpötiloissa. Eukalyptus, greippi, valkoiset kukat… SANYTOL- tuotteet jättävät kotiinne miellyttävän tuoksun.

04_icon-2c

Anti-allergens

A healthy environment significantly reduces the risk of allergies or disease, which is why SANYTOL has developed a complete range of anti-allergen disinfectants. Specially designed for people with allergies, they destroy the allergens in pollen, cat hair, mites and fungal spores. Their fragrances are allergen-free * for better skin care.

* Without allergens that can be labelled according to the regulations in force. 

Tehokkuus

SANYTOL on myös tutkimuslaboratorio, joka on omistautunut tuotekehitykseen. Kokemusta hyödyntäen SANYTOL -tuotteet tarjoavat maksimitehon siivoukseen ja desinfiointiin, jotta kotinne hygieniataso voisi olla ihanteellinen.
05_icon-2c

Puhdistus

SANYTOL -tuotteilla voit lopettaa kaksinkertaisen työn. Toisin kuin kloorivalkaisu, joka ainoastaan desinfioi, SANYTOL -tuotteet ovat osoittautuneet tehokkaiksi monenlaisen lian poistossa kuten rasvan, kalkin, saippuatahrojen jne. Löydätte varmasti hakemanne tuotteen, niin että saatte puhtaat ja kiiltävät pinnat vain yhdellä pyyhkäisyllä.
06_icon-2c

Desinfiointi

Kaikki SANYTOLIN yhdisteet testataan riippumattomassa mikrobiologian laboratoriossa voimassa olevan eurooppalaisen desinfiointinormiston mukaisesti. Nämä normit ovat kuin ”pääsykokeita”, jotka mittaavat tuotteiden tehokkuuden tarkasti määritellyissä olosuhteissa. Täyttääkseen tehokkuusvaatimukset tuotteen tulee tuhota 99,9% tietyn lajiotoksen viruksista, bakteereista tai sienistä määrätyllä konsentraatilla ja määrätyssä ajassa.

Sosiaalinen vastuullisuus ja ympäristövastuu

Laatuvaatimusten lisäksi SANYTOL on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia niin valmistuksessa, käytössä kuin hävittämisessäkin.
09_icon-2c

Vastuullinen valmistus

  • Meidän tuotantolaitoksillamme on ISO 9001 laatu-, ISO 14001 ympäristö- sekä OHSAS terveys- ja työturvallisuussertifikaatit.
  • Raaka-aineemme ovat uusien REACH-säädösten mukaisia.
  • Me emme tee eläinkokeita.
10_icon-2c

Energian kulutus

  • Tarkkailemme energian kulutusta (kaasu, vesi, sähkö) tuotantolaitoksissamme.
  • Meillä on jätteiden lajittelu- ja arviointipolitiikka.
08_icon-2c

Kuluttajan kunnioittaminen

  • SANYTOL kehittää tuotteitaan jatkuvasti paremmiksi voidakseen vähentää allergeenejä mahdollisimman paljon ja valita luontoa säästävämpiä raaka-aineita, esim. kehittäen yhdisteitä, joissa ei ole fosfaatteja ja jotka eivät tuota haitallisia kemiallisia jätteitä.
  • Tuotteemme toimivat tehokkaasti jopa 20 asteen lämpötilassa, jotta energian kulutusta voitaisiin rajoittaa.
  • Kuluttajaneuvontamme palvelee arkisin klo 8-16.