Desinfioinnin täysiteho ilman kloorivalkaisua

Bakteereita on kodissamme paljon enemmän kuin uskomme. Päivän mittaan olemme huomaamattamme kosketuksissa erilaisten epähygieenisten pintojen kanssa ulkona ja tuomme mikrobit mukanamme kotiin. Sen takia olemme hyvin alttiita samaan näitä bakteereja myös omaan kehoomme.

Vaikka nykyisin markkinoilla onkin desinfiointiaineita, jotka eivät sisällä kloorivalkaisua, perinteisesti on käytetty sellaisia puhdistusaineita, jotka eivät tapa kodissa yleisimmin kasvavia bakteereita. Yleensä desinfioinnissa on jouduttu käyttämään kloorivalkaisua, mutta sillä ei päästä haluttuihin tuloksiin vaurioittamatta käsiteltäviä pintoja. Kloorivalkaisun käytössä on haittoja, jotka meidän tulee huomioida, kuten sen vaikeakäyttöisyys aroilla pinnoilla, vaatteiden valkaistuminen, epämiellyttävä haju ja useita muita ikäviä piirteitä.

Vaihtoehtona kloorivalkaisulle Sanytol tarjoaa sarjan desinfiointituotteita, jotka pystyvät eliminoimaan kodin mikrobit vaurioittamatta arimpiakaan pintoja tai tahraamatta tai valkaisematta vaatteita, ja sen lisäksi niissä on miellyttävä tuoksu. Sinun on hyvä tietää, että ne ovat erityisen tehokkaita tappamaan kodin yleisimmät bakteerit, kuten mm. S. aureus ja E. coli, ja ne eliminoivat 99,9 % mikrobeista.

Tuotteiden hyödyt ovat monenlaisia: ne puhdistavat ja desinfioivat samalla kertaa, joten tekemällä vain yhden käsittelyn voit säästää siivoamisessa paljon aikaa ja käyttää sen johonkin muuhun, mielekkäämpään tekemiseen. Tuotteiden desinfiointiteho säilyy muuttumattomana korkeissakin lämpötiloissa eikä niistä muodostu kaasuja niiden yhdistyessä toisiin pesuaineisiin. Voit myös huoletta käyttää tuotteita kodin arimmillekin pinnoille, kuten jo olemme kertoneet, niiden yhdisteet eivät vahingoita pintoja.

Sanytol-sarjasta löydät monia erityistuotteita, joista saat apua desinfiointiin. Ne auttavat sinua eri paikoissa, joissa kunnollinen desinfiointi on tarpeen pelkän siivouksen lisäksi.

• SANYTOL Monikäyttöinen Puhdistus- Ja Desinfiointiaine
• SANYTOL Puhdistus- Ja Desinfiointiaine Keittiö
• SANYTOL Puhdistus- Ja Desinfiointiaine Kylpyhuone
• SANYTOL Puhdistus- Ja Desinfiointiaine Lattia & Pinnat
• SANYTOL Monikäyttöinen Desinfiointipyyhe
• SANYTOL Desinfiointiaine Vaatteille

Sinun on aina hyvä huomioida, että kodin asianmukainen hygienia on tartuntatautien välttämisen perusta, erityisesti jos kotona asuvilla on herkkyyksiä tai jos on lapsia, vanhuksia tai lemmikkieläimiä. On kuitenkin tärkeä muistaa noudattaa myös muita hygieenisiä tapoja, kuten käsien pesu, elintarvikkeiden asianmukainen käsittely ja päivittäinen tuuletus.

Kuten olet voinut todeta, siivotessa on tärkeää muistaa, ettei kunnollista hygieniatasoa saavuteta, jos ei myös desinfioida perusteellisesti, koska se on tehokkain tapa päästä eroon kodin yleisimmistä mikrobeista ja bakteereista. Käytä desinfiointiainetta ilman kloorivalkaisua, kuten Sanytol, ja pystyt eliminoimaan taudinaiheuttajat samalla kun pidät huolta kodin aroista pinnoista.