Miten pitää koti puhtaana ja järjestyksessä vauvan kanssa

Tiesitkö, että vauvat ovat alttiimpia saamaan tulehduksia likaisista pinnoista kuin epähygieenisestä ruoasta?

Kun talossa on vauva, kodin huolellinen desinfioiminen on välttämätöntä tartuntojen ja sairauksien ennaltaehkäisemiseksi. Haluatko tietää, kuinka koti pidetään puhtaana vauvaa varten?

Osoitamme sinulle 10 paikkaa, jotka sinun tulisi siivota erityisen hyvin silloin kun talossa on vauva.

1. Lattia.
Erityisesti, jos vauva konttaa.
– Ota kengät pois ennen kuin tulet sisälle.
– Imuroi lattia säännöllisesti, samoin matot, vaikka on parempi, jos voit tuulettaa ne.
– Varmista, että kotisi lattia on desinfioitu niin hyvin, että vauvasi voi kontata siinä huoletta. Voit käyttää pesussa Sanytol Lattiat ja Pinnat-pesuainetta, joka sopii myös aroille materiaaleille.

2. Lelut.
Käytä SANYTOL Monikäyttöinen Puhdistus– Ja Desinfiointiaine, Eukalyptus -suihketta koville leluille ja SANYTOL Desinfiointiainetta Vaatteille pestäville leluille (kuten pehmolelut). Kiinnitä erityistä huomiota kylpyleluihin.

3. Vauvanhoitotaso.
Ei ainoastaan kotona vaan erityisesti silloin kun lähdet ulos, voit käyttää SANYTOL Monikäyttöisiä Desinfiointipyyhkeitä. Voit pitää niitä aina mukana vauvanhoitokassissa.

4. Syöttötuoli.

5. Alue, jossa valmistat ruokaa..
Desinfioi mm. keittiötaso ja leikkuulaudat voidaksesi välttää ristitartunnat. Näiden alueiden desinfiointia varten suosittelemme, että pidät aina käsillä SANYTOL Puhdistus- Ja Desinfiointiaine Keittiö -suihketta, joka eliminoi 99,9% taudinaiheuttajista kuten E. coli ja salmonella.

6. Keittiötarvikkeet.
Pese ne aina kun olet leikkaamassa jotain.

7. Rätit ja astianpesusienet.
Huomaa, että niissä voi pesiä paljon mikrobeja ja niillä pestään tuttipulloja ja muita keittiötarvikkeita.

8. Keittiötekstiilit.
Vaihda ne päivittäin ja vältä vauvan kasvojen pyyhkimistä keittiöpyyhkeillä, jos ne eivät ole vastapestyjä, koska ne ovat täynnä tarttuvia mikrobeja.

9. Kodin tekstiilit.
Desinfioi sohvatyynyt, tyynyt ja sohvan päälliset ennen kuin vauva tulee taloon, erityisesti jos ne ovat suorassa kontaktissa alueeseen, johon aiomme vauvan laittaa. On hyvin tärkeää tuulettaa hyvin nämä kodin tekstiilit, mutta älä siivoa, jos vauva on lähellä. Et pysty kuvittelemaan, miten paljon mikrobeja vauvan vaatteissa voi olla. Nehän tahriintuvat jatkuvasti, kun pissa ja kakka karkailevat, ja niiden päälle kaatuu maitoa ja ruokaa. Nämä kaikki toimivat kasvualustoina bakteereille ja niistä tulevalle pahalle hajulle. Saadaksesi pahan hajun pois vaatteista ja voidaksesi pitää ne puhtaina, suosittelemme, että lisäät jokaiseen pesukoneelliseen annoksen SANYTOL Desinfiointiainetta Vaatteille niin valkopyykkiin kuin kirjopyykkiinkin. Ja koska Sanytol ei sisällä kloorivalkaisua, sinun eitarvitse murehtia arkojen vauvanvaatteiden saavan liian kovaa käsittelyä.

10. Desinfiointi kulkee mukanasi kaikkialle.
Kun vauvasi leikkii kodin ulkopuolella, sinun on vaikeampi välttää mikrobien läsnäoloa, mutta voit aina kuljettaa mukanasi vauvan vaunuissa SANYTOL Monikäyttöisiä Desinfiointipyyhkeitä, niin että voit pyyhkiä pinnat, joihin vauvasi koskee ja tällä tavoin vähentää mahdollisia bakteeritartuntoja.

Nyt tiedät kuinka voit pitää kodin puhtaana itseäsi ja vauvaasi ajatellen.